Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – “Ικανοποιημένοι με τη 2η θέση”

Ο Max Verstappen εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα που έφερε στη Γερμανία και χάρηκε με το βάθρο του Ricciardo.

Ο Verstappen ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συνολικά, ήταν ένα θετικό Σαββατοκύριακο. Νομίζω πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με μια ακόμη 2η θέση“.

Verstappen
NUERBURG, GERMANY – OCTOBER 11: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during the F1 Eifel Grand Prix at Nuerburgring on October 11, 2020 in Nuerburg, Germany. (Photo by Ronald Wittek – Pool/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202010110547 // Usage for editorial use only //

Προσπάθησα να μείνω όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Lewis κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απλά δεν είχαμε το ρυθμό να τον κερδίσουμε. Αλλά γενικά ήμουν ευχαριστημένος με την εμφάνιση σήμερα. Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά με το αυτοκίνητο αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε είμαι φυσικά ευχαριστημένος με αυτό“.

Πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε, για να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες με τη Mercedes σε κάθε αγώνα. Η επανεκκίνηση μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν ήταν και η πιο εύκολη, εξαιτίας των θερμοκρασιών. Ειδικότερα όταν όσοι ήταν από πίσω μας είχαν μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τη θερμοκρασία των ελαστικών“.

Verstappen
Max Verstappen, EifelGP

Κατάφερα να κρατήσω πίσω τους αντιπάλους μου και να απομακρυνθώ ξανά μαζί με τον Lewis. Είμαι ευχαριστημένος που πήρα και τον βαθμό για τον ταχύτερο γύρο, το οποίο ήταν ένα μπόνους. Επιπλέον είναι καλό να βλέπεις τον Daniel ξανά στο podium. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και το αξίζει πραγματικά“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.