Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Gasly – “Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο το πακέτο που διαθέτουμε”

O Pierre Gasly ήταν πανευτυχής με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στο Ολλανδικό Grand Prix, τονίζοντας ότι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την δυναμική της AT02.

O Pierre Gasly κάνει εξαιρετική χρονιά, όντας ο λόγος που η Alpha Tauri βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ο Γάλλος έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ολλανδικό Grand Prix, όπου τερμάτισε τέταρτος, χωρίς να απειληθεί από τον πέμπτο Leclerc.

Μετά τον αγώνα, ο οδηγός της Alpha Tauri, δήλωσε πανευτυχής με το σημερινό αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε ότι απόλαυσε την οδήγηση στην πίστα του Zandvoort.

“Η τέταρτη θέση είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο κι αυτοί οι 12 βαθμοί είναι σημαντικοί για εμάς. Απόλαυσα πραγματικά και τους 72 γύρους εδώ στο Zandvoort. Είναι μία φανταστική πίστα. Διασκέδασα σήμερα.”

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Το μονοθέσιο ήταν πολύ γρήγορο και κατάφερα να κατευθύνω το set-up προς τα εκεί που ήθελα. Η ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά κατά την διάρκεια του τριημέρου και σήμερα πετούσαμε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε στην Monza μετά την περσινή σεζόν κι οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές.”

“Σε αυτό το τριήμερο, αξιοποιήσαμε στο έπακρο το πακέτο που διαθέτουμε. Επομένως, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα αποδώσει (σ.σ. το μονοθέσιο) την επόμενη εβδομάδα, στην Ιταλία.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.