Η δράση συνεχίστηκε με το FP2 του Βελγικού Grand Prix όπου ο Lando Norris βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων.
Ο Norris κατάφερε μαζί με τον Piastri να φέρουν το 1-2 για την McLaren στο FP2 του Grand Prix του Βελγίου.
Ο ταχύτερος του γύρος με την μαλακή γόμα ήταν στο 1:42.260s και ήταν 0.215s ταχύτερος από τον Oscar Piastri, ενώ ο Max Verstappen ήταν μόλις 0.002s πιο πίσω.
Ο οδηγός της Red Bull κυριάρχησε στο FP1 στο Spa-Francorchamps αλλά θα έχει δεχτεί ποινή 10 θέσεων για τον αγώνα της Κυριακής καθώς θα χρησιμοποιήσει έναν νέο κινητήρα.
Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz βρέθηκαν στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα αρκετά πιο πίσω όσον αφορά τον ρυθμό του Norris.
O Russell ήταν έκτος αλλά ένα δευτερόλεπτο πιο πίσω.
Στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Esteban Ocon ο οποίος έχασε το FP1 λόγω ενός προβλήματος
Magnussen, Perez και Hamilton ολοκλήρωσαν την δεκάδα.
Αναλυτικά:
Και βέβαια, μην ξεχάσετε να δείτε το τελευταίο επεισόδιο του podcast του F1Racingnews, “GP2 Podcast…GP2”:
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.