Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – ”Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα”

Ο Ολλανδός δεν περιμένει ένα εύκολο απόγευμα παρά το ότι οι αντίπαλοι του στο πρωτάθλημα βρίσκονται στις πίσω θέσεις του grid

Ο Max Verstappen θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο Μόντρεαλ, αλλά πίσω του θα έχει τον Fernando Alonso στην με τους αντιπάλους του για τον τίτλο Sergio Perez και Charles Leclerc να εκκινούν από την13η και 19η θέση αντίστοιχα. Αν και η θέση του Leclerc ήταν γνωστή από την αρχή λόγω των πολλών αλλαγών στη μονάδα ισχύος η απουσία του Perez οφειλόταν σε σφάλμα του ΄διου καθώς γλίστρησε από την πίστα και χτύπησε τις μπαριέρες στο Q2.

Ερωτηθείς εάν ο αγώνας της Κυριακής θα ήταν τώρα πιο εύκολος, ο Verstappen είπε: «Δεν περιμένω ότι θα είναι ένας ευ΄κολος αγώνας. «Αλλά νομίζω ότι σήμερα, με τις δύσκολες συνθήκες, μείναμε ήρεμοι, δεν κάναμε λάθη και κάναμε τις σωστές επιλογές στο Q3. “Λοιπόν, φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό, που πήρα την pole position εδώ και επίσης που είμαι πίσω εδώ στο Μόντρεαλ.”

Εξηγώντας τι του αρέσει στο Circuit Gilles Villeneuve, ο Ολλανδός πρόσθεσε: “Πραγματικά αποκτάς αυτή την αίσθηση του καρτ με αληθινά, σωστά κερμπ σε αυτή τη πίστα. Πάντα απολαμβάνω την οδήγηση εδώ και ανυπομονώ για το αύριανό αγώνα.”

Κλείνοντας μίλησε για το Fernando Alonso και τι περιμένει στην αυριανή εκκίνηση

Το να βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης με τον Fernando είναι κάτι καταπληκτικό. Θυμάμαι μικρός που τον έβλεπα να κατακτά νίκες και τίτλους. Ετσι το να μοιράζομαι την πρώτη σειρά μαζί του ειναι κάτι ξεχωριστο και παρ’όλο που γερνάει ηλικιακα΄ είναι ακόμα πολύ γρηγορος. Επίσης κάνει πολύ καλές εκκινήσεις οπότε πρέπει να είμαι έτοιμος.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter