ΝΕΑ

Στον Guanyu Zhou το νέο βραβείο Antoine Hubert για τον καλύτερο rookie της F2

Ο Guanyu Zhou  έγινε ο πρώτος νικητής του βραβείου Antoine Hubert, που απονέμεται στον κορυφαίο rookie της F2.

H Formula 2 ξεκίνησε να δίνει ένα νέο βραβείο στην μνήμη του Antoine Hubert.

O Hubert σκοτώθηκε σε ατύχημα κατά την έναρξη του Feature race στο Spa τον Αύγουστο. Ήταν μόλις 22 χρονών.

Ο αδερφός του Hubert, Victor, έδωσε το βραβείο στον Guanyu Zhou της UNI-Virtuosi, ο οποίος ήταν μαζί με τον Hubert στις ακαδημίες νέων οδηγών της Renault.

“Είναι τεράστια τιμή να λαμβάνω αυτό το ιδιαίτερο βραβείο για τον rookie της χρονιάς. Πιστεύω πως αυτό είναι κάτι που θα αποτελεί μία υπέροχη ανάμνηση για εμένα γι’αυτή την χρονιά.” είπε ο Zhou.

Antoine Hubert

“Από την δικιά μου μεριά, αυτή ήταν προφανώς μία εξαιρετική χρονιά και έχουμε πετύχει πράγματα που δεν περίμενε κανείς ποτέ να πετύχουμε τόσο γρήγορα.”

“Προφανώς είχαμε σκαμπανεβάσματα φέτος, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων στην UNI-Virtuosi για όλη την σκληρή δουλειά τους όπως και στην Renault για όλα όσα έχουν κάνει για εμένα, που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος οδηγός.”

“Εύχομαι τα καλύτερα στον Antoine εκεί πάνω. Προσπαθώ να τον κάνω περήφανο και θα συνεχίσω να τον κάνω περήφανο για τον υπόλοιπο της αγωνιστικής μου καριέρας.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!