Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ricciardo – “Ευχαριστώ για την διετή συνεργασία”

Ο Daniel Ricciardo εξέφρασε την ικανοποίηση του για την 7η θέση και ευχαρίστησε την Renault για τα 2 χρόνια κοινής πορείας.

Ο “Aussieman” τερμάτισε στην 7η θέση, παίρνοντας επιπλέον και τον βαθμό για τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αυστραλός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Λαμβάνοντας υπόψη ότι ξεκινήσαμε από την 11η θέση, είμαι πραγματικά χαρούμενος με την 7η θέση απόψε“.

Το stint με την σκληρή γόμα στην αρχή ήταν πολύ δυνατό και το μονοθέσιο μου ήταν εξαιρετικό σε όλο την διάρκεια αυτού. Το αυτοκίνητο ασφαλείας άλλαξε λίγο την κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε αρκετά γρήγορα για να πιάσουμε τα μονοθέσια μπροστά“.

Ricciardo
Ο RIcciardo μετά το pit stop

Ξέρω ότι δεν καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση στους κατασκευαστές. Όμως, γενικά, ήταν μια ισχυρή σεζόν για την ομάδα και σε σύγκριση με πέρυσι είναι ένα εξαιρετικό βήμα προς τα εμπρός. Ο τελευταίος γύρος μου στο μονοθέσιο ήταν ο γρηγορότερος στην πίστα και πίεζα σκληρά για αυτό. Πολύ ωραία! Merci beaucoup στην ομάδα για ένα φοβερό δύο χρόνια“!

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.