MOTOGP

Mugello, Sprint: 5×5 για τις Ducati

Στην πίστα που οι Ducati αισθάνονται καλύτερα από κάθε άλλη διαδρομή, το σημερινό Sprint αποτέλεσε αφορμή για ένα ακόμη Ιταλικό…μονοπώλιο. Bagnaia, Bezzecchi, Martin η τριάδα κορυφής…

Ο Pecco Bagnaia έχει κυριαρχήσει έως τώρα στο Mugello, και το Sprint ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής του, εντός των τειχών της πατρίδας του. Η βροχή δεν έκανε, εν τέλει, την εμφάνιση της σε όλο το μήκος της πίστας, και ο Ιταλός δεν…έμπλεξε. Αν και έχασε την πρωτοπορία για λίγα χιλιόμετρα, από τον Martin, ο Bezzecchi ήταν αυτός που προσπάθησε να μείνει κοντά του ως το φινάλε, χωρίς επιτυχία.

Υπό το βλέμμα του αφεντικού της VR46, Valentino Rossi, ο Bezzecchi πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε, με τον Marini από την άλλη, να μην είναι ικανοποιημένος με την 5η θέση. Κυρίως, διότι έμεινε αρκετά πίσω από την πρώτη τετράδα.

Οι Pramac ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική μέρα, και ‘μάζεψαν’ τους περισσότερους πόντους από όλες τις ομάδες, με τον Zarco να μη μπορεί στο φινάλε να ‘κλέψει’ το βάθρο από τον Martin.

Miller, Marc Marquez, Aleix Espargaro και Enea Bastianini (στην επιστροφή του), κατέκτησαν τους τελευταίους πόντους, με τον Quartataro να μένει 10ος.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter