Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Mazepin – “Οι fans θα καθορίσουν την φήμη μου”

Ο Nikita Mazepin δήλωσε πως δεν θέλει να είναι κάτι που δεν είναι ως προς τον χαρακτήρα του. Παράλληλα είπε ότι οι fans του θα καθορίζουν την φήμη του.

Η παρουσία του Ρώσου οδηγού στη F1 με τα χρώματα της Haas μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται. Μετά την εμφάνιση του στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς το #mazepinout και το #mazespin τείνει να γίνει συνήθεια στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και οδηγοί που έχουν περάσει από το σπορ, όπως ο Ολλανδός οδηγός της Caterham, Giedo van der Garde.

Ο Mazepin θέλει μόνο να είναι ο ίδιος, και έτσι εναπόκειται στους οπαδούς να καθορίσουν κάθε φήμη που φέρει στο μέλλον. Μιλώντας στο Ρωσικό “Sport-Express”, ο Ρώσος οδηγός της Haas ανέφερε χαρακτηριστικά:

Mazepin
Nikita Mazepin, Haas VF-21

Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν κάποιοι, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι σαν κάποιους άλλους. Είμαι ένα άτομο, ένας αγωνιστής που θα δώσει τον εαυτό μου στην πίστα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα“.

Mazepin
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN – MARCH 27: Nikita Mazepin, Haas VF-21 during the Bahrain GP at Bahrain International Circuit on Saturday March 27, 2021 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Θα αφήσω τους θαυμαστές να αποφασίσουν μόνοι τους ποια είναι η φήμη μου. Ταυτόχρονα, μπορώ να πω ότι οι αγώνες μου δεν είναι βαρετοί να τους παρακολουθείς“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.