ΝΕΑ

Από την 18η στη 4η θέση ο Mick Schumacher

Η σεζόν του Mick Schumacher στην Formula 2 μέχρι στιγμής έχει χαρακτηριστεί από τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει και αυτό φάνηκε κατά κύριο λόγο στην Αυστρία.

Στον αγώνα του Σαββάτου ο νεαρός Γερμανός δεν βρέθηκε καν στο grid λόγω ενός προβλήματος που τον απέτρεπε από το να βάλει ταχύτητα.

Αλλά στον αγώνα της Κυριακής, o Schumacher έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση στην Formula 2 εκκινώντας από την 18η και τερματίζοντας στην 4η μέσα σε 28 γύρους.

Mick Schumacher

Ακόμα στα πλαίσια του Γερμανικού GP στις 26-27 Ιουλίου ο Mick θα οδηγήσει ίσως το πιο επιτυχημένο μονοθέσιο της Ferrari, την F2004.

Με εκείνο το μονοθέσιο ο πατέρας του κέρδισε τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο του στην καριέρα του.

Η Γερμανική πίστα του Hockenheim πάντα ευνοούσε τους Schumacher καθώς ο Michael Schumacher έχει κερδίσει τέσσερις φορές εκεί ενώ ο Mick πέρυσι σε αυτήν την πίστα σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ευρωπαϊκή F3.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!