Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Θα ήταν καλό να οδηγήσω το μονοθέσιο με βροχή

Ο Sebastian Vettel δηλώνει πως θα ήταν καλό να οδηγήσει το μονοθέσιο με βροχή, καθώς δεν έχει τρέξει και πολύ υπό αυτές τις συνθήκες φέτος.

Οι προβλέψεις του καιρού δείχνουν ότι θα έχουμε ένα τριήμερο με πολύ βροχή, με τον Vettel να αναφέρει πως ο καιρός στα βουνά είναι απρόβλεπτος. Ο Vettel θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να τρέξει στη βροχή με το νέο του μονοθέσιο.

Ο Vettel έχει δείξει ότι είναι ικανότατος στη βροχή, αλλά φέτος έχει βρέξει ελάχιστα.

Vettel
Ο Γερμανός 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής λέει πως ο ρυθμός τους στον έναν γύρο είναι ενθαρρυντικός, ενώ αναφέρει ότι ξέρουν πώς να βελτιωθούν στις μεγάλες αποστάσεις.

“Νομίζω πως έχουμε κάνει μία καλή αρχή στο τριήμερο. Ο ρυθμός μας στον ένα γύρο φαίνεται ενθαρρυντικός και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε περισσότερα από τα μεγάλα stint. Έχουμε μία ιδέα για το πού μπορούμε να κάνουμε αυτές τις βελτιώσεις, το οποίο είναι σημαντικό.”

“Το ότι τρέχουμε στα βουνά σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να προβλέψεις τον καιρό, οπότε το θέμα είναι να είμαστε σίγουροι ότι φοράμε τα σωστά ελαστικά τη σωστή στιγμή και να αντιδρούμε καλά στις καταστάσεις.”

“Δεν έχουμε τρέξει πολύ με βροχή φέτος, οπότε θα ήταν καλό να οδηγήσω το μονοθέσιο με βροχή.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.