Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen- Με πέρασε σαν σταματημένο

O Max Verstappen δήλωσε πως ήταν εύκολος στόχος για τον Hamilton, καθώς υστερούσε σε ρυθμό, πράγμα που δείχνει ότι δεν βρίσκονται εκεί που θέλουν να είναι.

O Max Verstappen κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο, ωστόσο ο Lewis Hamilton κατάφερε να πάρει τη νίκη με μία εναλλακτική στρατηγική στους τελευταίους γύρους.

Verstappen
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Max Verstappen:

“Κατά κάποιον τρόπο το έβλεπα να ερχόταν. Ήδη στο τέλη του πρώτου stint με τη μαλακή γόμα ήταν ταχύτερος, μετά βάλαμε τη μέση γόμα. Είχε καθαρά καλύτερο ρυθμό, μπορούσε απλά να μείνει μέσα στο 1 δευτερόλεπτο. Οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Κάνανε κι άλλο pit-stop και τότε ήξερα ότι όλα τελείωσαν, επειδή ήδη δυσκολευόμουν με τα ελαστικά και μπορούσες να δεις πως σε κάθε γύρο όλο και πλησίαζε. Με πέρασε σαν σταματημένος.”

“Όταν προηγείσαι με τα μονοθέσια πίσω σε κίνηση και τα λοιπά, δεν θες να κάνεις pit-stop και να βγεις στην κίνηση, αλλά φυσικά τα πράγματα είναι ευκολότερα όταν έχεις ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Αν κάναμε κι άλλο pit-stop, δεν είμαι σίγουρος ότι θα τους φτάναμε. Απλά μας έλειπε ο ρυθμός. Παρ’ όλ’ αυτά, έκανα ότι μπορούσα.”

“Αυτό δείχνει ότι δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Ακόμα πρέπει να πιέσουμε πολύ και να τους φτάσουμε, επειδή αυτήν τη στιγμή είμαστε λίγο αργότεροι. Αλλά και πάλι, σε σύγκριση με πέρυσι, πιστεύω πως έχουμε κάνει μεγάλο άλμα.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.