Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Perez – “Απόλαυσα την οδήγηση, καθώς η πίστα είναι φανταστική”

Ο Sergio Perez τόνισε ότι η Red Bull πρέπει να βελτιώσει τον ρυθμό που έχει στον ένα γύρο, τονίζοντας ότι η κίνηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις κατατακτήριες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Sergio Perez:

“Είναι υπέροχο που επιστρέψαμε στο Monaco, καθώς πέρσι δεν αγωνιστήκαμε εδώ. Το απόλαυσα πολύ, καθώς η πίστα είναι φανταστική. Είχαμε ένα πολύ καλό FP1, όπου το μονοθέσιο ήταν πολύ δυνατό. Κάναμε μερικές αλλαγές μεταξύ του FP1 και του FP2 και νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις, καθώς συνάντησα κίνηση στον γύρο μου. Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε στον έναν γύρο, αλλά έχουμε πολλά δεδομένα που πρέπει να κοιτάξουμε ενόψει των κατατακτηρίων του Σαββάτου, όπου ευελπιστούμε ότι θα είμαστε στην μάχη. Παρ’ όλο που έχασε το μεγαλύτερο μέρος του FP1, o Charles (Leclerc) κατάφερε να είναι ο ταχύτερος στο FP2. Oι Ferrari φαίνονται να είναι δυνατές, αλλά ας δούμε που θα βρίσκεται ο καθένας το Σάββατο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.