Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris- Ο Leclerc μπορούσε να περάσει τον Verstappen

Ο Charles Leclerc δήλωσε πως δεν ήταν σίγουρος αν θα έπρεπε να περάσει τον Max Verstappen όταν η Red Bull του έκανε spin και βγήκε εκτός πίστας μπροστά του πριν την επανεκκίνηση του αγώνα χθες. Ωστόσο, ο Lando Norris, ο οποίος βρισκόταν από πίσω εκείνη τη στιγμή, είπε ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Ο Verstappen ηγούταν της ουράς των μονοθεσίων εν όψει της επανεκκίνησης του αγώνα όταν έκανε τετακέ στη Rivazza 1. Ο Leclerc μείωσε ταχύτητα και επέτρεψε στον Verstappen να συνεχίσει να ηγείται. O Lando Norris που βρισκόταν από πίσω σχολίασε:

“Είχα καλή θέα. Ήταν αρκετά αστείο,” είπε.

“Κατά τη γνώμη μου, ο Charles μπορούσε να περάσει. Ο Max είχε χάσει τον έλεγχο πηγαίνοντας αριστερά και ο Charles πάτησε φρένο, χαμήλωσε ταχύτητα και σταμάτησε. Σε εκείνο το σημείο, έπρεπε να περάσει τον Max, επειδή αυτός έβλεπε την μπαριέρα στη στροφή.”

Norris
O Norris ανέφερε πως αν βρισκόταν στη θέση του Leclerc, θα το επιχειρούσε, καθώς όταν παλεύεις για τη νίκη, “αξίζει το ρίσκο”.

“Πρέπει να ρωτήσουμε τους υπευθύνους για τον ακριβές κανονισμό που ισχύει βγαίνεις εκτός πίστας με όλους τους τροχούς , όπως χθες, αλλά την ίδια στιγμή, ο Max πήγαινε πολύ αργά. Ο Charles μπορούσε να τον περάσει σε αυτό το σημείο.”

“Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω πως αν ήμουν δεύτερος, θα το επιχειρούσα, επειδή μετά θα είχα ευκαιρία να κερδίσω. Αξίζει το ρίσκο.”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.