NEΑ

Νίκη Evans στο E-Prix του Μεξικού

O Mitch Evans πανηγυρίσε την νίκη στο E-Prix του Μεξικού.

Ο Mitch Evans με την Panasonic Jaguar Racing κατέκτησε την νίκη στο Μεξικό, την ώρα που ο Sam Bird τράκαρε στα τελευταία στάδια του αγώνα και έχασε την δεύτερη θέση.

Ο Νεοζηλανδός αν και εκκινούσε από την δεύτερη θέση προσπέρασε στην πρώτη στροφή τον poleman Andre Lotterer και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Με τέσσερα δευτερόλεπτα να τους χωρίζουν ο Antonio Delix da Costa κατέκτησε την δεύτερη θέση στο E-Prix του Μεξικό.

Ο Da Costa στα τελευταία στάδια του αγώνα πίεσε αρκετά τον Sam Bird και τον ανάγκασε σε λάθος. Ενώ νωρίτερα είχε κάνει μία εκπληκτική προσπέραση στον Sebastian Buemi.

O Buemi βρέθηκε στην τρίτη θέση για να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς για την Nissan E.dams. Ενώ πίσω στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Jean-Eric Vergne με την DS Techeetah.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Sims ο οποίος παρόλο που εκκινούσε από την 18η θέση τερμάτισε στην πέμπτη για την BMW I Andretti Motorsport.

Ατύχημα είχε ο Stoffel Vandoorne όταν πάλευε με τον Sims για την πεμπτη θέση όπως και ο Nyck de Vries.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!