O Max Verstappen πιστεύει πως ο Lewis Hamilton δεν είναι τόσο μακρυά από τον ρυθμό του Ολλανδού όσο φαίνεται.
Ο καλύτερος χρόνος του Max Verstappen ήταν 1:05.412, στο FP2, αφήνοντας δεύτερο τον Daniel Ricciardo και τον Esteban Ocon.
Ο Ολλανδός θα ήταν ο δεύτερος ταχύτερος πιλότος, εάν δεν είχε διαγραφεί ο χρόνος του Hamilton, 1:05.335.
Αντ’ αυτού, ο πιλότος της Mercedes, παρέμεινε 0.384 δευτερόλεπτα μακρυά από τον καλύτερο χρόνο, στην 4η θέση.

Ο Max Verstappen παρέθεσε την δική του άποψη για το πως εξελίχθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές
“Στις δεύτερες δοκιμές, ο Lewis ήταν ταχύτερος, όμως ο γύρος του διαγράφηκε, οπότε είναι λίγο διαφορετικό από ότι φαίνεται τώρα.”
“Νομίζω πως συνολικά ήταν πολύ καλά για εμάς. Υπάρχουν κάποια πράγματα ακόμα να κοιτάξουμε όμως συνολικά είμαι χαρούμενος με το πως είναι το μονοθέσιο αυτή τη στιγμή.”
“Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν καλύτερα, πράγματα στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε, οπότε σε αυτό θα εστιάσουμε, όμως συνολικά ήταν θετικά.”
“Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι καιρό θα κάνει [υπάρχουν προβλέψεις για καταιγίδες], όμως νομίζω πως θα είναι ξανά πολύ κοντινή μάχη.”
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.