Ο Verstappen διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις με τον Ricciardo

O Ολλανδός μίλησε σχετικά με την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Daniel Ricciardo, με το δίδυμο να μιλάει και για θέματα πέρα από τη Formula 1.

O Verstappen και ο πρώην ομόσταυλός του μένουν αρκετά κοντά και έχουν κρατήσει στενές επαφές μετά την αποχώρηση του τελευταίου από τη RedBull το 2018.

Οι δύο οδηγοί είχαν τις στιγμές τους εντός πίστας στο παρελθόν καθώς συγκρούστηκαν στο GrandPrix του Baku το 2018, αλλά και σε αυτό της Ουγγαρίας το 2017.

Παρόλο που οι μετέπειτα ομόσταυλοι του Ολλανδού(Gasly και Albon) δεν μπόρεσαν να πιάσουν σε απόδοση τον Max έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Ολλανδο.

«Νομίζω ότι έχω καλή καρδιά», απάντησε στο Sky Italia όταν ρωτήθηκε για την προσωπικότητά του, μετά τα καλά λόγια των πρώην ομόσταυλών του.

«Πάντα τα πήγαινα καλά μαζί τους. Είναι πολύ καλοί τύποι. Στην πίστα, φυσικά, πάντα θέλουμε να νικήσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά εκτός αυτής μπορούμε να διασκεδάσουμε εξίσου το ίδιο.»

Όμως ο Verstappen μίλησε και για τη σχέση του με τον Ricciardo, δηλώνοντας ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον Αυστραλό.

«Επειδή (ο Ricciardo και εγώ) ζούμε στο Μονακό, βλέπουμε ο ένας τον άλλον λίγο περισσότερο», πρόσθεσε ο Ολλανδός. «Συχνά ταξιδεύουμε στους αγώνες μαζί στο ίδιο αεροπλάνο. «Τότε δεν μιλάμε μόνο για τη Φόρμουλα 1. Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Στη τελική, η Φόρμουλα 1 είναι μέρος της ζωής μας, αλλά δεν είναι το παν. »

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS