Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Alpine – Θα υπάρχουν συνέπειες για τον Ocon

H Alpine με τον Bruno Famin απείλησε τον Esteban Ocon με “συνέπειες” μετά το ατύχημα που είχε με τον Pierre Gasly στο Grand Prix του Monaco.

Ο Ocon συγκρούστηκε με τονteammate του στην Alpine, Pierre Gasly, όταν προσπάθησε μια φιλόδοξη προσπέραση στην Portier στον πρώτο γύρο του Monte Carlo.

Η επιθετική αυτή κίνηση του Ocon στην έξοδο της στροφής τον βρήκε να ακουμπάει τον teammate του με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να σηκωθεί στον αέρα και να ακουμπήσει ξανά με δύναμη το έδαφος.

Παρόλο που ο Gasly κατάφερε να συνεχίσει και να τερματίσει εν τέλει στην δέκατη θέση, ο Ocon δεν μπόρεσε να πάει στο grid για την επανεκκίνηση του αγώνα μετά την κόκκινη σημαία.

Στην συνέχεια μάλιστα ο Ocon δέχθηκε ποινή πέντε θέσεων για τον επόμενο αγώνα στον Καναδά.

Αλλά για τον Ocon μάλλον οι ποινές δεν σταματάνε εκεί καθώς ο Famin είπε ότι μπορεί να υπάρξουν περαιτέρω επιπτώσεις.

“Είναι λυπηρό να βλέπεις τέτοιου είδους ατυχήματα.” είπε στο Canal+

“Είναι ακριβώς αυτό που δεν θέλουμε να δούμε. Η επίθεση του Esteban ήταν εντελώς εκτός συνθηκών.”

“Ήταν ακριβώς αυτό που δεν θέλαμε να δούμε και θα υπάρχουν συνέπειες. Θα πάρουμε μία δύσκολη απόφαση.”

“Αν παλεύαμε για θέση στο βάθρο στο τέλος του αγώνα γιατί όχι, αλλά και πάλι. Αλλά εκεί στον πρώτο γύρο στην Le Portier, ειλικρινά, δεν ήταν το μέρος για να κάνει επίθεση, αφήνοντας μηδενικό χώρο στον teammate του.”

Απομένει λοιπόν να δούμε τι πρόκειται να κάνει η Alpine με τον Ocon.

Αν αποφασίσει να τον αφήσει εκτός για ένα Σαββατοκύριακο τότε ενδεχομένως να δούμε στην θέση του είτε τον Jack Doohan είτε τον Mick Schumacher.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!