Hamilton – Αισιόδοξος και ας έχει ποινή

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Ο Lewis Hamilton είναι αισιόδοξος για τη δυναμική της Ferrari στη Monza, παρόλο που γνωρίζει πως η ποινή πέντε θέσεων θα επηρεάσει την θέση εκκίνησής του.

Ο Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 στην πίστα της Monza, όμως έπεσε στην πέμπτη θέση στο FP2. “Κάναμε κάποιες αλλαγές και το μονοθέσιο έγινε χειρότερο. Το καλό είναι πως έχουμε και το FP3 πριν τις κατατακτήριες.” δήλωσε ο Hamilton μετά το FP2.

“Στο πρώτη διαδικασία ένιωθα πολύ πολύ δυνατός, ωστόσο στη δεύτερη δυσκολεύτηκα. Όμως είναι προτιμότερο αυτό να συμβεί στο FP2 και να μάθεις από αυτό παρά στο FP3. Ωστόσο μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά απ’ τη σημερινή μέρα.”

Ο Hamilton πιστεύει πως η Ferrari είναι άμεσα στα πιο γρήγορα μονοθέσιο στη Monza. “Θα δουλέψουμε το βράδυ και ελπίζω πως το Σάββατο θα τα πάμε καλύτερα.”

“Θεωρώ πως η McLaren παραμένουν πολύ πολύ γρήγορες ενώ στην πρώτη δεκάδα οι διαφορές είναι πολύ μικρές.”

“Οπότε σίγουρα αυτό αποτελεί πρόκληση. Δεν είναι εύκολο το να προσπεράσεις και έχω και αυτήν την ατυχής ποινή. Ότι χρόνο και να κάνω στις κατατακτήριες, στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθώ στην έκτη θέση στην αυριανή εκκίνηση.”

“Ωστόσο είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ακόμη πως έχω την ταχύτητα ώστε να πάρω πίσω αυτές τις θέσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το μονοθέσιο σήμερα οπότε ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα το Σάββατο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts