Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Alonso- Η πιο άνετη μέρα που είχα σε όλη τη σεζόν

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως η σημερινή μέρα ήταν η πιο άνετη που είχε σε όλη τη σεζόν, ωστόσο τόνισε πως έχουν ακόμα να αναλύσουν πολλά δεδομένα.

Ο Fernando Alonso τερμάτισε 14ος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και 5ος στις δεύτερες, ολοκληρώνοντας συνολικά 63 γύρους. Δήλωσε πως ήταν ικανοποιημένος με το στήσιμο του μονοθεσίου από νωρίς, κάτι το οποίο του επέτρεψε να αφοσιωθεί σε άλλα πράγματα.

Εικόνα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Fernando Alonso:

“Ήταν μία καλή ημέρα δοκιμών για εμένα. Η πιο άνετη που είχα σε αυτή τη σεζόν, σε σύγκριση με Bahrain και Imola. Ήμουν χαρούμενος με το στήσιμο του μονοθεσίου από αρκετά νωρίς στην ημέρα, οπότε συγκεντρώθηκα περισσότερο στο να εγκλιματιστώ περισσότερο στην πίστα και να αξιολογήσω τα ελαστικά στις 2 περιόδους δοκιμών.”

“Υπάρχουν ακόμα πολλά δεδομένα για να αναλύσουμε, αλλά είναι μία καλή αρχή σε ένα τριήμερο, στο οποίο οδήγησα σε μία πίστα, στην οποία δεν έχω ξανατρέξει σε περίοδο Formula 1. Ωστόσο, πιστεύω πως η κίνηση θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα αύριο στις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι μία συναρπαστική πίστα για να οδηγείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.