Formula 1ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Οι πίστες που θα μας λείψουν περισσότερο το 2020

Η πανδημία ανάγκασε τους ιθύνοντες του σπορ να ράβουν και να ξηλώνουν το πρόγραμμα της τρέχουσα σεζόν διαρκώς με συνέπεια κάποιες πίστες να λείπουν με το σύνηθες θέαμα που προσφέρουν από το καλεντάρι.

Η πρώτη πίστα που θα ήθελε να δει ο κόσμος Grand Prix είναι σαφώς αυτή του Albert Park στην Μελβούρνη.Το συγκεκριμένο σιρκουί είναι αυτό που ανοίγει και την σεζόν τα τελευταία χρόνια και κατά γενική ομολογία συνήθως μας προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες.

Το Grand Prix του Μονακό είναι ένας αγώνας που κοσμεί με την παρουσία του κάθε χρόνο το καλεντάρι της Formula1.Στενοί δρόμοι,μπαριέρες,χλιδή,κότερα και μονοθέσια περνούν μέσα από τις τηλεοράσεις μας και μας δημιουργούν το συναίσθημα της ζήλειας για το που θα έπρεπε να βρισκόμασταν σαν οπαδοί του σπορ.

Στο λιμάνι της Σιγκαπούρης όταν έγινε το 2008 ο πρώτος αγώνας είπαμε ότι η F1 μπορεί να κάνει το αδύνατο,δυνατό.Νυχτερινός αγώνας,με την τριβή πατώματος και πίστας να μας χαρίζει άπειρες φωτογραφίες με σπίθες.Κράνη αντανακλούν,τρομερά οnboard πλάνα και τα βεγγαλικά στο τέλος να δίνουν μια άλλη αίσθηση.

Τέλος το Grand Prix της Βραζιλίας.Η χώρα που γέννησε πρωταθλητές μας χαρίζει σχεδόν κάθε χρόνο συναρπαστικό αγώνα.Οι καιρικές συνθήκες που μεταβάλλουν την εξέλιξη του είναι πάντα ένας παράγων που παίζει σημαντικό ρόλο και επιπλέον οι φίλαθλοι που βρίσκονται στις κερκίδες δίνουν πάντα μια άλλη αίγλη.

Εσείς τι λέτε είναι αυτά τα συγκεκριμένα Grand Prix που θα μας λείψουν περισσότερο φέτος;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter