Ξεκλείδωμα στον κινητήρα της Honda

Βρισκόμαστε στην έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου στην θρυλική πίστα της Imola και η Redbull με τον κινητήρα της Honda φαντάζουν ως φαβορί…

Φαβορί κυρίως για δύο λόγους.Πρώτον διότι η μέχρι τώρα παρουσία της σε χειμερινές δοκιμές αλλά και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που μάλλον έχασαν μια νίκη μέσα από τα χέρια τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας….

Δεύτερον,η δυναμική του κινητήρα της Honda που θεωρώ πως εάν βρουν την χρυσή τομή και ξεκλειδώσουν πλήρως την δυναμική του στην συγκεκριμένη πίστα που απαιτεί μέγιστη ιπποδύναμη τότε η αυστριακή ομάδα θα ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο Max είναι έτοιμος να πάρει το 100% από το μονοθέσιο του και να χτυπήσει στα ίσια τον Hamilton ενώ παράλληλα ο Sergio Perez προσεύχεται να μην ξαναπάθει κάποια ατυχία όπως στον γύρο σχηματισμού στο Μπαχρέιν.

Η Redbull δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα από τον γερμανικό κολοσσό και η Imola είναι η ιδανική περίπτωση για την αφετηρία της αντεπίθεσης…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube, Tik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS