Formula 1

Χειμερινές δοκιμές – 4η ημέρα – 2ο σκέλος: Ταχύτερος ο Robert Kubica

Ο Robert Kubica  ολοκλήρωσε την τέταρτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης στην κορυφή της κατάταξης, με τους Max Verstappen και Sergio Perez να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα της γενικής κατάταξης.

Το 1:16:942 που σημείωσε το πρωί ο Πολωνός οδηγός και δοκιμαστής φέτος της Alfa Romeo, ήταν αρκετό για να τερματίσει στην κορυφή της κατάταξης, στην τέταρτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης, στην πίστα “Circuit de Catalunya“, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Ο καιρός ήταν αίθριος με εξαιρετικές συνθήκες για δοκιμές από τις ομάδες, πάνω στα νέα τους μονοθέσια.

Afternoon session is officially under way!

Where are you watching from? 🕵️‍♂️🕵️‍♀️#F1 #F1Testing pic.twitter.com/406bwtnoGi

— Formula 1 (@F1) February 26, 2020

Ο Lewis Hamilton έδωσε την W11 Hybrid στον Valtteri Bottas για να κάνει το απογευματινό πρόγραμμα και ολοκλήρωσε την σημερινή ημέρα στη 9η θέση, με χρόνο 1:18:100.

Ο Φιλανδός οδηγός έκανε 90 γύρους το απόγευμα, με τα “ασημί βέλη” να κάνουν συνολικά σήμερα 179 γύρους.

Οι Max Verstappen και Daniil Kvyat βγήκαν εκτός πίστας και η διαδικασία το απόγευμα διακόπηκε δύο φορές. Ο Ολλανδός της Red Bull μπλόκαρε στα ελαστικά της RB16 στη στροφή 10, πέντε λεπτά πριν το τέλος και κόλλησε στην αμμοπαγίδα.

Στην περίπτωση του Ρώσου οδηγού της Alpha Tauri, το μονοθέσιο ακινητοποιήθηκε στη στροφή “4“, την ίδια στιγμή που σταμάτησε ο Verstappen.

🚩 RED FLAG 🚩

Verstappen and Kvyat both stop out on track, and bring the fourth day of #F1Testing to a slightly early close 🏁 pic.twitter.com/yqUI27XHLB

— Formula 1 (@F1) February 26, 2020

 Αναλυτικά η κατάταξη:

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.