ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Χαρούμενος που μπόρεσα να μπω ανάμεσα στις Ferrari

Ο Lewis Hamilton τα βρήκε σκούρα στην μάχη του με τις Ferrari στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης και παραδέχτηκε ότι εξεπλάγην από την απόδοση των Ferrari.

Παρά το ότι κέρδισε τους τελευταίους δύο αγώνες σε Βέλγιο και Ιταλία, η Ferrari αναμενόταν να δυσκολευτεί στην Σιγκαπούρη λόγω της μεγάλης κάθετης πίεσης που χρειάζεται η πίστα.

Ωστόσο η Ιταλική ομάδα έκανε την έκπληξη με τον Charles Leclerc να κατακτά την pole position και τον Sebastian Vettel να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο οδηγός της Mercedes Lewis Hamilton κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση ανάμεσα από τις δύο Ferrari.

“Γνωρίζοντας πως ήταν οι Ferrari σε αλλά μέρη με υψηλή κάθετη δύναμη που δεν ήταν δυνατή, όπως στην Βουδαπέστη για παράδειγμα, μετά έτσι ξαφνικά φέρνουν μία αναβάθμιση εδώ και φαίνεται ότι δουλεύει.” είπε ο Hamilton.

“Φυσικά και δεν περιμέναμε μία τόσο δυνατή απόδοση από αυτούς και να έχουμε αυτό το έλλειμμα από εκείνους. Αλλά έκαναν καλή δουλειά. Είναι χαρούμενος που μπόρεσα να μπω ανάμεσα τους, αλλά σίγουρα είχαμε έλλειψη ρυθμού σήμερα.”

Hamilton

“Ήταν σίγουρα δύσκολα να μάχεσαι εκεί έξω μαζί τους. Αλλά μου άρεσε το ποσό κοντά ήμασταν όλοι μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μας βάζει σε καλή θέση ώστε να έχουμε περισσότερες καλές μάχες.”

Ο Hamilton μπορεί να κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές για την Mercedes την Παρασκευή. Αλλά νοιώθει ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα πίσω σε σχέση με.τους αντιπάλους της.

“Η μέρα δεν ήταν τόσο καλή. Χθες ήταν μία πολύ πιο ομαλή μέρα για μένα, σήμερα απλά ήταν λίγο πιο δύσκολη.” είπε ο Βρετανός.

“Νομίζω ότι η απόδοση μας χάθηκε λίγο σήμερα ή όλοι οι άλλοι απλά βελτιώθηκαν. Στο Q3, ο πρώτος γύρος ήταν έτσι και έτσι, δεν ένιωθα πολύ καλά. Ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω και φαινόταν ότι χρειαζόμασταν ένα άλμα για να τους πιάσουμε.”

“Αλλά ναι, κατάφερα να μαζέψω μισό δευτερόλεπτο στην τελευταία προσπάθεια, είχα καθαρό δρόμο. Αλλά και πάλι δύο δέκατα κάτω στο πρώτο κομμάτι όπου προφανώς εκεί χάθηκε.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).