Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Βλέπουμε τον Russell ως μελλοντικό οδηγό της Mercedes – Wolff

Ο επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff πιστεύει πως ο νυν οδηγός της Williams George Russell θα οδηγήσει για την Mercedes στο μέλλον.

Ο Russell ο οποίος είναι ήδη μέλος της ακαδημίας της Mercedes, πρόκειται να οδηγήσει το μονοθέσιο της Γερμανικής ομάδας στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στο Abu Dhabi.

Επιπλέον θα δοκιμάσει και τα νέα 18 ιντσών ελαστικά της Pirelli μία βδομάδα αργότερα, ξανά με την ομάδα της Mercedes.

Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι η Mercedes δοκιμάζει τον Russell για μία μελλοντική θέση στην ομάδα.

“Όχι, είπα στον George από την αρχή ότι αυτό δεν είναι μία δοκιμασία.” είπε ο Wolff.

“Ήδη ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, οπότε ανεξαρτήτως αυτών των δοκιμών τον βλέπουμε ήδη ως μελλοντικό οδηγό της Mercedes.”

“Έχει την πρωτοφανή ταχύτητα, έχει το ταλέντο και την αγωνιστική νοημοσύνη. Δεν κερδίζεις έτσι απλά τίτλους στo GP3 και στην Formula 2 ως rookie.”

“Δεν το έχουν καταφέρει πολλοί οδηγοί αυτό και ακόμα και στην Formula 1 το ρεκόρ του είναι άψογο. Η δοκιμή αυτή είναι περισσότερο για εμπειρία. Δεν χρειάζεται να μας αποδείξει τίποτα. Επιπλέον ο Russell έχει συμβόλαιο με την Williams.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).