Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Wolff – “Είχα βρεθεί θετικός στον κορονοϊό”

Ο team principal της Mercedes, Toto Wolff, στα πλαίσια συνέντευξης του στο Αυστριακό κανάλι ORF, αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.


“Είχαμε προγραμματίσει να βρισκόμασταν εδώ (στο Alpine Skiing World Cup που λαμβάνει χώρα στο Kitzbuhel) για αρκετές μέρες, αλλά από το πουθενά βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ωστόσο, όλα είναι εντάξει, θα μπορούσε να γίνει άσχημη η κατάσταση, αλλά είμαι εκτός καραντίνας,” ανέφερε το αφεντικό της Mercedes.

ο Toto Wolff είναι ο δεύτερος team principal ομάδας της F1 που βρέθηκε θετικός στον COVID-19 μετά από τον Simon Roberts, team principal της Williams.

Η Μercedes είναι πλέον η πιο πληγείσα ομάδα της F1 από τον κορονοϊό, καθώς τον Δεκέμβριο είχε βρεθεί θετικός ο οδηγός της, Lewis Hamilton, ενώ τον Οκτώβριο θετικά είχαν βρεθεί άλλα 6 μέλη της ομάδας.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.