Θετικός στον Covid-19 ο Simon Roberts της Williams

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Williams, Simon Roberts, διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει με την ομάδα στην Τουρκία.

“Ο Simon βγήκε αρνητικός στο τακτικό τεστ της ομάδας την Δευτέρα. Ωστόσο, ανέφερε κάποια ύποπτα συμπτώματα, οπότε έκανε και άλλο ένα τεστ σήμερα το πρωί το οποίο βγήκε θετικό.” Δήλωσε μέλος της Williams.

“Γενικά ο Simon δεν βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ωστόσο θα παραμείνει απομονωμένος για 10 ημέρες, συμφωνώ με τα πρωτόκολλα της Βρετανίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οπότε δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει για την Τουρκία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.”

Να υπενθυμίσουμε πως ο Roberts ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Williams τον Σεπτέμβριο. Αυτό συνέβη λόγω της αγοράς της ομάδας από την Dorilton Capital. Εντωμεταξύ αφού δεν θα παρευρεθεί ο ίδιος στην Τουρκία, τα καθήκοντα του θα τα αναλάβουν δύο άλλα μέλη της ομάδας.

” Ο Dave Redding, manager της ομάδας αλλά και ο αρχιμηχανικός σχεδίασης των μονοθεσίων, Adam Carter, θα αντικαταστήσουν τον Roberts για το Τουρκικό Grand Prix.” Επιβεβαίωσε η ομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Williams επιβεβαιώνει επίσης πως έγιναν και άλλες αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας, λόγω κρουσμάτων στο προσωπικό της.

“Ο Simon δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλα μέλη της ομάδας. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε μένουμε ασφαλής ως ομάδα και να τηρούμε ότι λέει το πρωτόκολλα της FIA. Παρόλο αυτά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα στην πίστα, ώστε να συνεχίσουμε την βελτίωση μας.” Δηλώνει η Williams.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS