Vettel – “Χαρούμενος με την 5η θέση σήμερα”

Ο Sebastian Vettel δήλωσε πως η 5η θέση οφείλεται στην εξαιρετική λήψη αποφάσεων της Aston Martin.

Στον αγώνα του Grand Prix του Μονακό η Aston Martin πέτυχε διπλή βαθμολόγηση στην πρώτη δεκάδα του αγώνα. Ο Sebastian Vettel τερμάτισε στην θέση, νικώντας στην έξοδο από τα pits του Gasly και Hamilton. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του Γερμανού, με τα χρώματα της Βρετανικής ομάδας. Στην 8η θέση τερμάτισε ο Lance Stroll.

Sebastian Vettel – οδηγός της “Aston Martin Cognizant Formula One™ Team”:

Είμαι χαρούμενος με την 5η θέση σήμερα. Είναι εκπληκτικό για την ομάδα να έχει και τα 2 της μονοθέσια, μέσα στους βαθμούς. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην εξαιρετική λήψη των αποφάσεων στο pit wall και έχοντας παράλληλα καλό ρυθμό με το μονοθέσιο, όταν όλο έχει την σημασία του. Ήξερα πως οι 2 γύροι πριν το pit stop μου θα ήταν κρίσιμο για τον αγώνα μας και ήμουν σε θέση να κάνω καλούς χρόνους, με τα ελαστικά τα οποία είχαν ξεπεράσει την απόδοση τους και αυτό ήταν που έκανε την διαφορά“.

Vettel
Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21

Ήταν πολύ σφιχτά, όταν βγήκα από το pitlane, διότι ήξερα πως ο Gasly ήταν κοντά. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι ρόδα με ρόδα στην ανηφόρα για το “casino square”. Ωστόσο κερδίσαμε την μονομαχία και ο Pierre έμεινε πίσω. Τα street circuits μπορούν πάντοτε να προκαλέσουν το αναπάντεχο γεγονός και σήμερα ανεβάσαμε την πρόκληση“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts