ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – Το μονοθέσιο είναι ήδη καλύτερο

Η Red Bull θέλει να εξιλεωθεί αυτήν την βδομάδα καθώς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τα δύο της μονοθέσια εγκατέλειψαν.

Ο Verstappen στο FP2 έκανε 27 γύρους και γύρισε στο 1:03.660.

Μετά το τέλος της περιόδου δήλωσε:

“Το αυτοκίνητο ήδη φαίνεται καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Η ισορροπία είναι πολύ καλύτερη στην οδήγηση και έχουμε κάνει ένα καλό βήμα. Είναι μόλις οι δοκιμές της Παρασκευής και φυσικά είναι πολύ νωρίς να πούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με την Mercedes. “

“Από την μεριά μας νομίζω πως είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Έχουμε δοκιμάσει μερικές διαφορετικές κατευθύνσεις για να καταλάβουμε το μονοθέσιο λίγο περισσότερο και νομίζω πως κατευθυνόμαστε προς τον σωστό δρόμο, κάτι για το οποίο είμαι ευχαριστημένος.”

Verstappen

“Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί αύριο με τον καιρό αλλιώς θα δούμε που βρισκόμαστε το Σάββατο. ” Συμπλήρωσε ο Verstappen

“Κανονικά ο ρυθμός αγώνα μας είναι πιο ανταγωνιστικός, αλλά ήδη στον ένα γύρο δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και για την ακρίβεια οι 11 γύροι που έκανα στον προηγούμενο αγώνα δεν ήταν τόσο κακοί, οπότε μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν.”

“Ακόμα και αν αύριο ο καιρός είναι πολύ κακός για τις κατατακτήριες έχουμε και την Κυριακή για να τις κάνουμε. Οπότε δεν περιμένω να είμαι την pole position με αυτόν τον γύρο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).