Ευχαριστημένος ο Verstappen παρά την σύγκρουση στο FP2

O Max Verstappen ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το πως κύλησε η πρώτη μέρα του Βελγικού Grand Prix, παρά την σύγκρουση που είχε στο FP2.

Μετά το ατύχημα που είχε ο Verstappen στο Βρετανικό Grand Prix, αλλά και την επαφή που είχε στο Ουγγρικό Grand Prix, η Red Bull δείχνει να δυσκολεύεται με το budget cap δεδομένου ότι υπήρξαν ζημιές και στο μονοθέσιο του Sergio Perez. Σαν να μην έφταναν αυτά, στο τέλος του FP2, ο Max Verstappen έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα να πέσει στις μπαριέρες και να διαλύσει την πίσω δεξιά ανάρτηση.

Αυτό οδήγησε στην εμφάνιση των κόκκινων σημαιών και στο πρόωρο τέλος του FP2. O Verstappen εξήγησε τους λόγους που προκάλεσαν το ατύχημα, τονίζοντας ότι η υπερστροφή ήταν τόσο έντονη που ήταν αδύνατον να επαναφέρει το μονοθέσιο σε κανονική τροχιά.

“Απλώς έχασα το πίσω μέρος. Είχα πολλή υπερστροφή, για να καταφέρω να διορθώσω τα πράγματα και δυστυχώς έπεσα πάνω στον τοίχο.”

Ωστόσο, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull ήταν πολύ ευχαριστημένος με το πως κύλησε η μέρα, καθώς δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο set-up του μονοθεσίου του.

“Ήταν καλά. Όλη την ημέρα ήμασταν αρκετά χαρούμενοι. Έπρεπε να βελτιώσουμε λίγα πράγματα ανάμεσα στο FP1 και στο FP2 και γενικά ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Άρα, σίγουρα ήταν μία καλή αρχή.”

“Δεν άλλαξα τίποτα στο μονοθέσιό μου σχετικά με τις αεροτομές. Ήμουν αρκετά χαρούμενος με την κλίση που είχα. Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας μερικά πράγματα σχετικά με τον καιρό.”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts