Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Verstappen – Εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις αγώνες

Ο Max Verstappen φτάνει στο Μεξικό ανεβασμένος, μετά τη νίκη του στο Austin πριν από δύο εβδομάδες, και πιστεύει ότι είναι σημαντικό να νικήσει τους επόμενους τρεις αγώνες του επερχόμενου τριπλού αγώνα.

Ο Verstappen στάθηκε στην σημασία της νίκης στην πίστα του Austin, τονίζοντας ότι αυτή η νίκη του τόνωσε την ψυχολογία του, μετά τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στους προηγούμενους αγώνες.

“Φυσικά, ήταν υπέροχο συναίσθημα να βρίσκομαι ξανά στο κορυφαίο σκαλί του Grand Prix των ΗΠΑ”, δήλωσε. “Οι τελευταίοι αγώνες ήταν προφανώς αρκετά δύσκολοι με διάφορες ποινές για τον κινητήρα και μερικές άτυχες στιγμές, οπότε σίγουρα αισθάνθηκα καλά που ήμουν ξανά εκεί πάνω με τον Checo δίπλα μου.”

“Ήταν μια πολύ ικανοποιητική νίκη, δείξαμε καλό ρυθμό στο GP των ΗΠΑ, οπότε θέλω να χτίσω πάνω σε αυτή τη δυναμική και φυσικά ήταν επίσης πολύ σημαντικό να συγκεντρώσω σταθερούς βαθμούς για το πρωτάθλημα.”

Για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Formula 1 φτάνει σε μια πίστα όπου ιστορικά διαπρέπει, γεγονός που καθιστά αρκετά πιθανή μια επανάληψη της επίδοσης και του αποτελέσματος του Austin, και όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε: “Ναι, έχω καλές αναμνήσεις από τους αγώνες στο Μεξικό με τις δύο νίκες μου.”

“Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά εδώ, ειδικά αφού δεν είχα τη δυνατότητα να ταξιδέψω εδώ για αρκετό καιρό”, συνέχισε ο Verstappen. “Ξέρω ότι θα έχουμε πολύ περισσότερους οπαδούς τώρα με τον Checo στην ομάδα, οπότε ανυπομονώ να τους δω όλους στην πίστα και φυσικά ελπίζω να έχουμε ένα ανταγωνιστικό Σαββατοκύριακο. “

Ο αγώνας του Μεξικού θα είναι ο πρώτος ενός triple-header που θα ακολουθήσουν οι αγώνες στη Βραζιλία και ο πρόσφατα προστεθείς αγώνας του Κατάρ, και ο 24χρονος οδηγός της Red Bull θέλει να εδραιώσει το προβάδισμά του στη βαθμολογία των οδηγών.

“Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω, αν και ξέρω ότι η τριπλή αναμέτρηση θα είναι πολυάσχολη!”

Και στη συνέχεια τόνισε: “Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα και την ομάδα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις αγώνες τώρα που παλεύουμε για το πρωτάθλημα.”

“Θα υπάρχει πολύς χρόνος ταξιδιού και διαφορά ώρας, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στις πίστες του Μεξικού και της Βραζιλίας και ανυπομονώ για την πρόκληση των αγώνων στη νέα πίστα του Κατάρ”, κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscordTwitter.