Vasseur – “Είναι νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε”

Vasseur

Ο Frederic Vasseur εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της Ferrari στο F1 Testing και τόνισε πως είναι νωρίς για να βγουν κάποια συμπεράσματα για τη φετινή χρονιά

Το F1 Testing ολοκληρώθηκε στο Μπαχρέιν με θετικό πρόσημο για την Ferrari. Παρότι η Ιταλική ομάδα κατέλαβε τις θέσεις “4” και “5” στην κατάταξη της τελευταίας ημέρας, το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά καλά στοιχεία για την SF23.

Στο θέμα της αξιοπιστίας του κινητήρα, η SF23 δεν έδειξε να έχει πρόβλημα. Μπορεί η ταχύτητα στις στροφές να είναι σχετικά μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, όμως η τελική ταχύτητα στην ευθεία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά στην Ιταλική ομάδα. Ο τομέας που δεν έχει επιλυθεί ακόμα λύση στη Ferrari, είναι στον τομέα της φθοράς των ελαστικών. Η Ferrari αντιμετώπιζει πρόβλημα με την τοπική παραμόρφωση των ελαστικών (σ.σ. degradation).

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Frederic Vasseur, ανέφερε ότι το τριήμερο έκλεισε εξαιρετικά καλά για την ομάδα και ο στόχος που είχαν θέσει πέτυχε

Ολοκληρώθηκαν οι 3 ημέρες των δοκιμών, γεμάτες ένταση για δουλειά για όλους στην ομάδα. Εξετάσαμε όλα τα εξαρτήματα του μονοθεσίου και σημειώσαμε αρκετά πράγματα από το πρόγραμμα μας, χωρίς να ανησυχούμε για τους χρόνους μας ή για το οτιδήποτε έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς απλά εστιάσαμε στον εαυτό μας“.

Vasseur

Ο βασικός μας στόχος ήταν να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούσαμε μέσα στην πίστα. Και αυτό πετύχαμε. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι πάντοτε θέλεις να έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου, για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Αλλά είναι το ίδιο για όλους“.

Η απόδοση βρισκόταν εκεί πέρα, κάθε φορά που καταφέρναμε να βάλουμε σε ένα, όλα τα κομμάτια. Όμως είμαστε ακόμα στη διαδικασία κατανόησης του μονοθεσίου. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε“.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε σε καλή φόρμα για την έναρξη μιας μεγάλης χρονιάς“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts