Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Vasseur – “Δεν πετύχαμε τον ελάχιστο στόχο μας”

Ο διευθυντής της Alfa Romeo, Frédéric Vasseur, δήλωσε πως η ομάδα του δεν πέτυχε ολοκληρωτικά τον ελάχιστο στόχο της στις κατατακτήριες του Silverstone.

Ο Frédérik Vasseur είπε πως ο στόχος της Alfa Romeo, είναι να περνάνε και τα δύο μονοθέσιά της στο Q2. Ωστόσο στης κατακτήριες της Παρασκευής στο Silverstone, δεν κατάφεραν να πετύχουν ολοκληρωτικά το στόχο αυτό, όμως με μία καλή εμφάνιση στο Sprint Qualifying, θεωρεί πως η ομάδα του θα κυνηγήσει μερικούς βαθμούς στον αγώνα της Κυριακής.

“Κάθε φορά που φτάνουμε στη διαδικασία των κατατακτηρίων δοκιμών, στοχεύουμε το λιγότερο στο να φτάσουν και τα δύο μονοθέσια στο Q2. Και παρόλο μάλιστα που κάναμε ένα μεγάλο βήμα βελτίωσης σε σχέση με την περσινή μας επίδοση στο Silverstone, οι πολύ μικρές διαφορές δεν μας άφησαν να συνεχίσουμε για κάτι καλύτερο.” είπε ο Vasseur.

“Ο Antonio έκανε καλή δουλειά στο Q1, όμως ο Kimi δυστυχώς δεν κατάφερε να συνεχίσει. Στο Q2 κατορθώσαμε να αφήσουμε μία από τις Aston Martin από πίσω μας, όπως δεν είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι περισσότερο.”

“Ωστόσο, ως ομάδα παραμένουμε αισιόδοξοι. Μέχρι στιγμής ο ρυθμός μας με ρυθμίσεις αγώνα είναι δυνατότερος από αυτόν του μονού γρήγορου γύρου.”

“Οπότε εάν ανακτήσουμε μερικές θέσεις στο αυριανό Sprint, θα βρισκόμαστε σε μία καλή θέση ώστε να πάρουμε μέρος στη μάχη των βαθμών την Κυριακή.”

Frédéric Vasseur / Antonio Giovinazzi BritishGP

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC