Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Valtteri Bottas – “Δεν πιστεύουμε πως έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο”

Ο Valtteri Bottas δηλώνει πως η Imola είναι μία πίστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά που φαίνεται να ταιριάζουν στο μονοθέσιό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Valtteri Bottas

“To μονοθέσιο δίνει καλύτερη αίσθηση από την πρώτη μέρα στο Bahrain. Όπως είπα εχτές, είναι μία διαφορετική πίστα και διαφορετικό είδος πίστας με διαφορετικά επίπεδα πρόσφυσης και επιφάνεια. Το τριήμερο έχει ξεκινήσει θετικά, είμαι αρκετά πιο χαρούμενος με την ισορροπία του μονοθεσίου.”

Εικόνα
Valtteri Bottas
Ο Valtteri Bottas αναφέρθηκε και στην ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα του “στις Κυριακές”, ώστε να κοντράρει την Red Bull.

 “Το μονοθέσιο δίνει καλύτερη αίσθηση, ακόμα έχουμε το ίδιο είδος προβλημάτων όπως στο Bahrain όμως σε μικρότερο βαθμό. Ακόμα δεν είναι τέλεια όμως είμαστε ακόμα στον δεύτερο από του 23 αγώνες στην σεζόν, οπότε ευχόμαστε να έχουμε χρόνο να το διορθώσουμε. Νιώθω πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά και είναι αρκετά καλό. Όλη η σχάρα από την μέση και μπροστά μοιάζει κοντά. Δεν είδαμε το καλύτερο από την Red Bull σήμερα, όμως θα το δούμε στο Q3 αύριο. Καμία αμφιβολία πως θα είναι γρήγοροι. Ακόμα δεν πιστεύουμε πως είμαστε το ταχύτερο μονοθέσιο και πραγματικά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό την Κυριακή.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!