Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Valtteri Bottas – “Νιώθω απογοητευμένος με τον ρυθμό μου”

Ο Valtteri Bottas δηλώνει απογοητευμένος με τον ρυθμό του, ενώ θεωρεί πως κάτι συμβαίνει λάθος. Ωστόσο, ο Φινλανδός νιώθει αισιόδοξος για τον αγώνα, αναγνωρίζοντας πως μπορούν να συμβούν διάφορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Valtteri Bottas

“Ο ρυθμός μου είναι κακός όλο το τριήμερο και νιώθω πως εν τέλει, κάτι συμβαίνει λάθος επειδή πάω στο όριο, αλλά μέχρι στιγμής εκτός ρυθμού. Αν πιέσω παραπάνω, θα πέσω στον τοίχο. Εναλλασσόμαστε και αυτό το τριήμερο ήταν η σειρά του Lewis να αποφασίσει ποιός θα βγει πρώτος και ποιός δεύτερος, οπότε προφανώς στην πρώτη προσπάθεια στο Q3 είχε τα κενά μου και στην δεύτερη προσπάθησα να πάρω τα κενά του Charles, όμως βγήκαν οι κόκκινες σημαίες, το οποίο σταμάτησε τον γύρο εξόδου μου.”

M269443 Großer Preis von Aserbaidschan 2021, Samstag - LAT Images
Ο Valtteri Bottas λέει ελπίζε σε καλό αποτέλεσμα, αφού όπως λέει έχει βρεθεί και σε χειρότερη θέση στο παρελθόν.

 “Αύριο θα είναι μία πρόκληση, όμως ξέρω πως τα πάντα μπορούν να συμβούν στον αγώνα – έχω βρεθεί ξανά εδώ, όντας ένα γύρο πίσω και τερμάτισα ξανά μπροστά. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις και σίγουρα θα συνεχίσω να προσπαθώ να καταλάβω τα πάντα όσα μπορώ απόψε και να παλέψω αύριο.”

Το τριήμερο μέχρι στιγμής είναι αρκετά κακό για τον Φινλανδό πιλότο. Η δεύτερη θέση του ομόσταυλού του, δεν διευκολύνει τα πράγματα για τον ίδιο. Ωστόσο, οι βαθμοί κερδίζονται πάντα την Κυριακή, όχι τα Σάββατα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!