Υπό εξέταση ο Hamilton επειδή δεν έκοψε ρυθμό στις κίτρινες σημαίες

Hamilton

Ο Lewis Hamilton κλήθηκε από τους αγωνοδίκες επειδή δεν έκοψε ρυθμό όταν οι κίτρινες σημαίες έκαναν την εμφάνιση τους στο Q3.

O Hamilton προσπαθούσε να κατακτήσει την pole position από τον team mate του Valtteri Bottas αλλά στο τέλος του γύρου δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί για μόλις 0.012s πίσω από τον Φιλανδό.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Hamilton κλήθηκε από τους αγωνοδίκες επειδή “φέρεται να μην επιβράδυνε για τις κίτρινες σημαίες μεταξύ των στροφών πέντε και επτά στις 15.59.”

Hamilton

Επιπλέον οι αγωνοδίκες εξετάζουν ανά παραβίασε τα όρια της διαδρομής στην στροφή δέκα.

Αμέσως μετά τις κατατακτήριες ο Hamilton είπε ότι δεν είχε δει τις κίτρινες σημαίες.

“Ο Valtteri έκανε μία καταπληκτική δουλειά σήμερα με τον γύρο του, δεν περίμενα να έχω αυτήν την διαφορά. Πιστεύαμε ότι ήμασταν σίγουρα αρκετά γρήγοροι για να να παλέψουμε για την κορυφή αλλά υπήρχαν διαφορετικές εμφανίσεις των άλλων ομάδων. Μερικές φορές γρήγοροι, μερικές φορές λίγο πιο πίσω. Οπότε αυτή είναι η πραγματική απόδοση του μονοθεσίου μας και σκοπεύουμε να την βελτιώσουμε. “

Σε περίπτωση που ο Hamilton δεχθεί ποινή, είτε θα χάσει τους καλύτερους του χρόνους πράγμα που θα τον αφήσει στην δεύτερη θέση, είτε θα δεχθεί μία ποινή τριών με πέντε θέσεων.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts