Τριετής ανανέωση KTM-Brad Binder!

Η KTM επιβράβευσε τον ΝοτιοΑφρικανό, προσφέροντας του νέο τριετές συμβόλαιο…

Είναι ο άνθρωπος που έδωσε την πρώτη νίκη της KTM στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι στο Brno. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, και ένας ‘εργάτης’, με όλη τη σημασία της λέξεως. Ο Brad Binder σε δυο μήνες κ’ κάτι κλείνει τα 26, και έχει όλο το μέλλον μπροστά του να ξεδιπλώσει ολοκληρωτικά τις αρετές του. Ξεκίνησε την συνεργασία του με την KTM από το Rookies Cup και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Aki Ajo στην Moto3 και την Moto2. Η ανανέωση συμβολαίου που έκανε θα φτάσει την σχέση του με το αυστριακό εργοστάσιο στα 10 χρόνια….

“Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που ανανεώσαμε για τρεις ακόμα σεζόν. Είναι υπέροχο συναίσθημα που είμαι με αυτό τον κατασκευαστή τόσο καιρό και πάντοτε είχαμε καλή σχέση. Είναι τιμή να λαμβάνεις τέτοια υποστήριξη και πίστη από την εταιρεία. Από εδώ και πέρα μπορούμε να εστιάσουμε στο να βελτιωθούμε για να είμαστε μπροστά. Δεν απέχουμε πολύ από τον ανταγωνισμό…”

KTM close MotoGP pre-season prep with optimism after three-day Qatar test -  KTM PRESS CENTER

Από την πλευρά της ΚΤΜ, σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Pit Beirer, αγωνιστικός διευθυντής της. “Ήταν μια σχετικά εύκολη απόφαση για εμάς γιατί αγαπάμε τον Brad, τόσο σαν οδηγό όσο και στο εργοστάσιο της ομάδας. Επίσης ήταν πολύ θετικός στην προοπτική μιας μελλοντικής δέσμευσης με εμάς και αυτό σημαίνει πολλά για την πρόοδο, και τις δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα. Ο Brad μας έδωσε την πρώτη νίκη, επομένως το να φτάνεις στην κορυφή με έναν αναβάτη δεν είναι κάτι απλό και συνηθισμένο. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να θέτουμε νέους στόχους μαζί του.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS