Τρεις θέσεις ποινή στον Ocon

O Esteban Ocon δέχθηκε ποινή τριών θέσεων στο 70th Anniversary Grand Prix επειδή παρεμπόδισε τον George Russell στις κατατακτήριες.

Ο Γάλλος στην προσπάθεια του να προσπεράσει τον Antonio Giovinazzi παρεμπόδισε τον Russell.

Οι αγωνοδίκες επισήμαναν ότι η ομάδα του Ocon απέτυχε να τον προειδοποιήσει ότι ο Russell τους πλησίαζε ενώ ήταν σε γρήγορο γύρο.

“Στην έξοδο της στροφής πέντε ο Giovinazzi ήταν επικεφαλής τριών μονοθεσίων και ήταν σε γύρο εισόδου, ο επόμενος Ocon ήταν σε γύρο εξόδου και ο Russell ήταν σε γρήγορο γύρο.”

“Ενώ ο Russell πλησίαζε, η ομάδα ενημέρωσε τον Ocon στην ενδοεπικοινωνία σχετικά με τον Giovinazzi μπροστά, αλλά δεν τον ενημέρωσε για τον Russell μέχρι που ήταν πολύ αργά. Καθώς ο Russell πλησίαζε τα δύο μονοθέσια μπροστά, ο Ocon πήγε στα δεξιά για να προσπεράσει τον Giovinazzi και εμπόδισε τον σαφώς πολύ πιο γρήγορο Russell. “

“Η ομάδα παραδέχτηκε ότι δεν βοήθησαν τον οδηγό τους σε αυτήν την περίπτωση πράγμα που οδήγησε στην παρεμπόδιση.”

Ocon

Ο Γάλλος δέχθηκε επίσης και έναν βαθμό ποινής στην άδεια του.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS