Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Wolff – Είναι απόφαση του Hamilton αν θα τρέξει αύριο

Ο Lewis Hamilton θα αποφασίσει για το εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα, μιας και αναφέρει πως δεν είναι εντελώς καλά, παρόλο που έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό, σύμφωνα με δήλωση του Toto Wolff.

Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον 3ο χρόνο στις κατατακτήριες στο Abu Dhabi μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα, αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά την “επαφή” του με τον Covid-19. Βέβαια ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση ακόμη και σήμερα και πως έχασε αρκετό βάρος σε σχέση με το Bahrain, δύο εβδομάδες πριν.

Ο Toto Wolff, δήλωσε είναι δικιά του η απόφαση για το εάν θέλει να τρέξει στον αυριανό αγώνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας των 55 γύρων, διήρκεσε μιάμιση ώρα την περσινή χρονιά.”

“Είναι πολύ έμπειρος οδηγός.” είπε ο Wolff. “Γνωρίζει πολύ καλά την υγεία του και επίσης βγήκε αρνητικός στο τεστ. Πολλές φορές οι οδηγοί δεν νιώθουν καλά όμως αγωνίζονται. Αυτή θεωρώ πως είναι η κατάσταση.”

Ο Wolff όμως θεωρεί πως ο Lewis θα είναι σε καλή κατάσταση ώστε να επιστρέψει στο cockpit του στον αγώνα του Abu Dhabi.
Hamilton

“Ένας οδηγός αγώνων μπορεί να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και ας δεν είναι 100% έτοιμος. Θεωρώ βέβαια πως είναι λογικό να μην νιώθει εντελώς καλά. Είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό πριν από λίγες μόλις μέρες. Για αυτό και δεν περιμένουμε να δώσει ότι καλύτερο μπορεί αύριο. Όμως θεωρούμε πως μπορεί να κάνει έναν καλό αγώνα.”

Ο Wolff επίσης πρόσθεσε, πως η ασθένεια αυτή διέκοψε τις συζητήσεις για το συμβόλαιο του Lewis για το 2021.

“Εννοείται πως από τη στιγμή που ο Lewis δεν είναι εντελώς καλά, δεν μπορούμε να συζητήσουμε ακόμα για το μέλλον του. Θα συζητούσαμε από την επόμενη εβδομάδα όμως αυτό πήγε πίσω. Πρέπει να περιμένουμε να γίνει εντελώς καλά.” είπε ο Wolff.

“Ωστόσο δεν θέλω να θέσω μια συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί δεν θέλω να αρχίσουν πολλές ερωτήσεις για το συμβόλαιο του Lewis προς το παρόν.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC