Το μονοετές προμηνύει την αποχώρηση;

Πριν λίγη ώρα έγινε ο γνωστό πως ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton έδωσε τα χέρια και πάλι με την Mercedes.

Aυτο για να είμαστε ειλικρινείς λίγο έως πολύ το περιμέναμε.Αυτό όμως που κεντρίζει το ενδιαφέρον και γεννά ερωτηματικά είναι η μονοετής ανανέωση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εδώ είναι όλο το ζουμί και όλο το ενδιαφέρον αυτής της κοινής απόφασης.

Η λογική λέει πως και οι δύο πλευρές ίσως να ήθελαν την μονοετή ανανέωση για διαφορετικούς λόγους η κάθε μεριά.

Η Mercedes είναι σίγουρο πως έχει το χαρτί με το όνομα George Russell για να πάει στην νέα εποχή και στο νέο μονοθέσιο του 2022.

Ο Hamilton όμως τι σκέφτηκε;Μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα όπως είναι διαμορφωμένο το grid αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή;

Το σενάριο πάντως της αποχώρησης από την ενεργό δράση μετά το πέρας του 2021 ίσως είναι το επικρατέστερο με τα σημερινά δεδομένα.

Ο Hamilton έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ και το μόνο που του μένει, είναι να βρεθεί μόνος στην κορυφή με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του σπορ.

Το πετυχαίνει ας υποθέσουμε λοιπόν και αυτό στο τέλος της σεζόν.Τι πιο ιδανικό για τον ίδιο να αποχωρήσει ως ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής από τις πίστες καθώς οι νέοι κανονισμοί οδηγούν το 2022 στο άγνωστο..

Την γυάλινη σφαίρα δύσκολα κάποιος μπορεί να την διαβάσει αλλά θεωρίες,ικασίες και συμπεράσματα ήδη κυκλοφορούν στους διαδρόμους των εργοστασίων των ομάδων..

Το σημερινό γεγονός είναι ότι και φέτος το αχτύπητο δίδυμο των τελευταίων ετών Hamilton και Mercedes θα συνεχίσουν μαζί και αυτό προκαλεί προβληματισμό στους ανταγωνιστές τους…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS