Το ίδρυμα MISSION 44 του Hamilton παρουσιάζει το νέο του εγχείρημα

Ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton, ανακοίνωσε την πρώτη του πρωτοβουλία αυτή την εβδομάδα, επιδιώκοντας να προσλάβει 150 μαύρους καθηγητές σε σχολεία με αντικείμενο τις επιστήμες, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά (STEM).

Η Hamilton’s Mission 44 και η εκπαιδευτική φιλανθρωπική οργάνωση Teach First θα συνεργαστούν τα επόμενα δύο χρόνια για να βοηθήσουν σχολεία που εξυπηρετούν κοινότητες μειονοτήτων στην Αγγλία.

Ο οδηγός της Mercedes δημιούργησε πέρυσι μια επιτροπή για να βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού των μαύρων στον βρετανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και στην προώθηση της διαφορετικότητας.

Ένα από τα ευρήματα μιας έκθεσης που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο ήταν ότι η έλλειψη μαύρων καθηγητών STEM περιόριζε τον αριθμό των μαύρων μαθητών που ασχολούνταν με αυτά τα μαθήματα, επηρεάζοντας τον αριθμό των μαθητών που ακολουθούσαν καριέρα STEM.

Ο Hamilton δήλωσε: “Γνωρίζουμε ότι η εκπροσώπηση και τα πρότυπα είναι σημαντικά σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, αλλά ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υποστήριξη της ανάπτυξης των νέων.”

“Με τη δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης, η οποία επικεντρώνεται στον εντοπισμό του καλύτερου τρόπου προσέλκυσης μαύρων ταλέντων σε ρόλους διδασκαλίας STEM, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο που μπορεί να εφαρμόσει ο ευρύτερος εκπαιδευτικός κλάδος,” προσέθεσε ο οδηγός της Mercedes

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS