Το εντυπωσιακό νέο F1 safety car της Mercedes

Η Mercedes αποκάλυψε το πανέμορφο και ανανεωμένο της safety car, ενόψει της έναρξης της σεζόν του 2022 της Formula 1.

Η Mercedes αντικατέστησε την AMG GT R, ένα μοντέλο το οποίο χρησιμοποιούνταν από το 2019 ως safety car, με την GT Black Series.

Το ψευδώνυμο “Black Series”, είναι ένας τίτλος ο όπου δόθηκε από την Mercedes σε ειδικά αυτοκίνητα της γκάμας της, τα οποία έχουν μεταβιβάσιμα “γονίδια” από τους δρόμους στις πίστες.

Το αυτοκίνητο το οποίο θα οδηγείται από τον Bernd Maylander, διατηρεί την κόκκινη εμφάνιση με την οποία είναι “στολισμένο” το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με την νέα AMG GT 63 S 4MATIC+, η Mercedes παρέχει τα οχήματα ταχύτερης απόκρισης στην ιστορία της Formula 1.

Ο CEO της Mercedes-AMG GmbH, Philipp Schiemer, είπε: “Τα πρόσφατα χρόνια είδαν την Mercedes-AMG να γιορτάζει έναν μεγάλο αριθμό επιτυχιών στο πρωτάθλημα της Formula 1.”

“Οκτώ πρωταθλήματα κατασκευαστών και επτά πρωταθλήματα οδηγών στα τελευταία οκτώ χρόνια αποδεικνύουν εμφατικά τον εαυτό τους.”

“Ο μηχανοκίνητος αθλητικός σημαίνει πολλά για εμάς, όπως και τα καλύτερα δυνατά επίπεδα στον τομέα της ασφάλειας.”

“Δεν υπήρχε απολύτως καμία αμφιβολία ότι, μετά από περισσότερα από 25 χρόνια, θα επεκτείναμε τη δέσμευσή μας ως πάροχοι του αυτοκινήτου ασφαλείας και του ιατρικού αυτοκινήτου, με δύο απολύτως εξαιρετικά αυτοκίνητα απ’ την σύνθεσή μας.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS