Τι θα γίνει τελικά με την περιήγηση του Horner στο “σπίτι” της Mercedes;

Η περιήγηση του Christian Horner στο εργοστάσιο της Mercedes στο Brackley φαίνεται πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή λόγω της μη τήρησης των όρων της συγκεκριμένης προσφοράς από Ασημένια Βέλη.

Ο Christian Horner κέρδισε μία περιήγηση στο εργοστάσιο της Mercedes κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής δημοπρασίας στη βραδιά απονομής βραβείων του Autosport.com [Autosport Awards]. Κατά τη βραδιά εκείνη, ομάδες απ’ όλο το μηχανοκίνητο αθλητισμό, μέσω των προσφορών τους, βοήθησαν στην συγκέντρωση συνολικά 50.000£ από δωρεές.

Η περιήγηση που κέρδισε ο Christian Horner περιλαμβάνει ξενάγηση τεσσάρων ατόμων στο “σπίτι” των οκτώ φορές παγκόσμιων πρωταθλητών του πρωταθλήματος κατασκευαστών της F1, με την νικητήρια προσφορά του Horner να αγγίζει τις 4.000£.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στην προσφορά της ομάδας, αναφέρεται το εξής: “Παρακαλούμε να σημειωθεί πως οι υπάλληλοι άλλων ομάδων της Formula 1 δεν είναι επιλέξιμοι για την περιήγησή αυτή.”

Τελικά η προσφορά αυτή φαίνεται πως είναι απλώς μία πλάκα η οποία έρχεται ως επακόλουθο των αμφιλεγόμενων γεγονότων που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2021, κατά την οποία υπήρξαν πολλαπλές εντάσεις ανάμεσα στον Horner και τον ομόλογό του στην ομάδα της Mercedes, Toto Wolff.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS