Τι δώρο θέλει η Ferrari από τον Άγιο Βασίλη;

Σε λίγες ώρες το 2021 μας αποχαιρετά γεμάτο από έντονες στιγμές,δράση,αδρεναλίνη στα ύψη και μια χρόνια γεμάτη Formula1….

Ferrari

Σε αυτούς που αποχαιρετούν χαρούμενοι το 2021 και γεμάτοι ελπίδα για το 2022 που έρχεται,είναι οι άνθρωποι στο στρατόπεδο της Ferrari.

Ο ιταλικός κολοσσός άφησε πίσω του το κάκιστο 2020,την χειρότερη σεζόν εδώ και τριάντα χρόνια στο Μαρανέλο και ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα…

Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών,οι δυο poles σε Μονακό και Αζερμπαϊτζάν,τα βάθρα αλλά και η σωστή επιλογή εκ του αποτελέσματος να δοθεί θέση πιλότου σε μονοθέσιο της Ferrari στον Carlos Sainz, κρίνουν την χρονιά πέρα ως πέρα επιτυχημένη.

Άραγε τι δώρο όμως θέλει η Ferrari να της φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Ο Mattia Binotto έχει τονίσει αρκετές φορές ότι ο νέος κινητήρας θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το πρωτοποριακό για τα δεδομένα της υβριδικής εποχής.

Κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά το πάθημα έχει γίνει μάθημα θεωρώ στο Μαρανέλο και αν μια ομάδα θα μπορούσε να φέρει επανάσταση μέσω νέων τεχνολογιών στα μονοθέσια της, ναι θεωρώ αυτή είναι η ομάδα της Ferrari.

Δεν μπορεί να χάθηκε το DNA του πρωταθλητισμού, δεν μπορεί να χάθηκε η αύρα της ιστορικότερης και δημοφιλέστερης ομάδας του σπόρ…
Ferrari

Το δώρο που θέλουν απόψε το βράδυ από τον Άγιο Βασίλη λοιπόν κάτω από το δέντρο στο Μαρανέλο είναι ένα μονοθέσιο γρήγορο και αξιόπιστο για την νέα χρονιά.

Εκεί δίπλα στην φάτνη, στην γέννηση μιας νέας εποχής, μιας εποχής που θα ξαναρχίσουν να χτυπούν οι καμπάνες στο Μαρανέλο, μιας εποχής που θα γεννήσει έναν νέο παγκόσμιο πρωταθλητή με το αλογάκι στο μέρος της καρδιάς…..

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS