ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Θυμωμένος με τον εαυτό μου

Ο οδηγός της Ferrari Charles Leclerc λέει πως είναι θυμωμένος με τον εαυτό του μετά το μεγάλο λάθος που έκανε στις κατατακτήριες του Βραζιλιάνικου Grand Prix.

Ο Leclerc, ο οποίος έχει δεχτεί ποινή δέκα θέσεων για αλλαγή κινητήρα, ήταν ταχύτερος στα Q1 και Q2 από τον teammate του Sebastian Vettel αλλά στο Q3 έκανε μόλις τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο πίσω από τους Hamilton, Vettel και τον poleman Verstappen.

“Δεν νομίζω ότι η pole ήταν μακριά” είπε ο Leclerc.

“Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου σήμερα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος στον πρώτο μου χρονομετρημένο γύρο στην τελευταία στροφή, το οποίο μου κόστισε τουλάχιστον τρία δέκατα.”

“Οπότε ναι, είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπορώ να είμαι θυμωμένος μόνο με τον εαυτό μου.

“Η ομάδα έκανε μία καταπληκτική δουλειά. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο μπορούσε να παλέψει για την pole αλλά εγώ δεν έκανα την δουλειά στο αυτοκίνητο.”

Leclerc

“Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ούτως ή άλλως είχα ποινή δέκα θέσεων για αύριο. Το ξέραμε ότι θα ήταν μία δύσκολη μέρα.”

Ο Leclerc θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 14η θέση και ρωτήθηκε το πώς θα προσεγγίσει τον αγώνα απαντώντας:

” Πλήρης επίθεση.”

“Απολαμβάνω λίγο την μάχη για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά αυτά έχει η ζωή. Έτσι έχουν τα πράγματα και θα προσπαθήσω να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο και να επιστρέψω.”

“Θα τα δώσω όλα.” πρόσθεσε.

“Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο επιθετικός μπορώ στους πρώτους γύρους κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τότε ελπίζω ότι ο ρυθμός θες μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην τρίτη θέση στην κατάταξη.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).