Θετικός στον COVID-19 o Frederic Vasseur

Vasseur
Frederic Vasseur (FRA) Alfa Romeo Racing Team Principal. 26.09.2020. Formula 1 World Championship, Rd 10, Russian Grand Prix, Sochi Autodrom, Sochi, Russia, Qualifying Day. – www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com © Copyright: Moy / XPB Images
O επικεφαλής της Alfa Romeo, Frederic Vasseur, θα χάσει τις χειμερινές δοκιμές του Bahrain, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η Alfa Romeo.

O Vasseur, ο οποίος είναι επικεφαλής της Ελβετικής ομάδας από το 2017, δεν ταξίδεψε στο Bahrain για τις τριήμερες χειμερινές δοκιμές, οι οποίες ξεκινούν σήμερα, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο Γάλλος επικεφαλής δεν παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα και βρίσκεται σε καλή διάθεση, όπως τόνισε η Alfa Romeo.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alfa Romeo: “Ο επικεφαλής της ομάδας, Freederic Vasseur, δεν θα παρευρεθεί στις χειμερινές δοκιμές που θα λάβουν χώρα στο Bahrain στο διάστημα 12-14 Μαρτίου. Στο πλαίσιο των συνεχών τεστ που διενεργούμε, ο κύριος Vasseur είχε θετικό δείγμα και, σύμφωνα με τα Γαλλικά πρωτόκολλα, αμέσως αυτοαπομονώθηκε στο σπίτι του. Ένα δεύτερο μοριακό τεστ, που έγινε δύο μέρες αργότερα, ήταν αρνητικό. Ο κύριος Vasseur δεν εμφανίζει συμπτώματα και είναι σε καλή διάθεση. Ωστόσο, ενδιαφερόμενοι για την ασφάλεια του ίδιου του κύριου Vasseur, όλων των συμμετεχόντων ,όλης της κοινότητας και των Γαλλικών κανονισμών, ο κύριος Vasseur δεν θα ταξιδέψει για το Bahrain και θα συνεχίσει να δουλεύει από το σπίτι του για τις επόμενες επτά ημέρες, όπως διέταξαν οι τοπικές αρχές. Ο κύριος Vasseur θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με το γκαράζ της ομάδας σε όλη την διάρκεια των δοκιμών και δεν θα υπάρξει νέος υπηρεσιακός επικεφαλής, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω επίδραση στις δραστηριότητες μας”



Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts