Θετικός ο Stroll στον Covid-19

O Lance Stroll δήλωσε πως βρέθηκε θετικός στον Covid-19 μετά το Grand Prix του Eifel.

Ο οδηγός της Racing Point δεν συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα καθώς ήταν άρρωστος.

“Θέλω απλώς να ενημερώσω όλους ότι πρόσφατα διαγνώσθηκα θετικός στον Covid-19 μετά το Grand Prix του Eifel.” είπε ο Stroll σε δήλωση του.

“Νοιώθω 100% καλά και το επόμενο τεστ μου βγήκε αρνητικό.”

Ο Stroll αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα 30 λεπτά πριν την έναρξη των τελευταίων ελεύθερων κατατακτηρίων.

“Για να σας ενημερώσω τι έγινε, έφτασα στο Nurburgring μετά το αρνητικό τεστ που έκανα πριν τις ελεύθερες δοκιμές του αγώνα.”

Stroll

“Το Σάββατο το πρωί άρχισα να μην νοιώθω καλά και ξύπνησα με ένα ανακατεμένο στομάχι.”

“Ακολούθησα το πρωτόκολλο της FIA και απομονώθηκα στο motorhome μου και δεν ξαναμπηκα στα paddock. Δεν ήμουν ικανός να αγωνιστώ και έτσι επέστρεψα σπίτι νωρίς το πρωί της Κυριακής. Επειδή δεν ένοιωθα καλά έκανα ξανά το τεστ την Κυριακή το απόγευμα.”

“Το τεστ βγήκε θετικό οπότε έμεινα σε απομόνωση για τις επόμενες 10 μερες. Ευτυχώς τα συμπτώματα μου ήταν πολύ ήπια.”

“Έκανα ξανά ένα τεστ την Δευτέρα και βγήκε αρνητικό. Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα και να αγωνιστώ στην Πορτογαλία.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS