Θετικός στον Covid-19 ο Jost Capito

Ο CEO και επικεφαλής της Williams, Jost Capito, διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Ο Jost Capito της Williams πρόκειται να χάσει πρώτο Σαουδαραβικό Grand Prix αφού διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 σε αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα η Formula 1 ανακοίνωσε το εξής: “Η FIA και η Formula 1 μπορούν να επιβεβαιώσει ότι ο CEO και επικεφαλής της Williams Racing, Jost Capito, διαγωνίστηκε θετικός στον Covid-19 πριν ταξιδέψει προς την Jeddah για Σαουδαραβικό Grand Prix αυτής της εβδομάδας.”

“Ο Jost αυτήν τη στιγμή ακολουθεί τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν υπήρξε περαιτέρω μετάδοση σε κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού της Williams Racing και η ομάδα θα παρεβρεθεί κανονικά στην πίστα όπως ήταν προγραμματισμένο.”

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο για την ομάδα με πολυάριθμα αφιέρωματα να είναι προγραμματισμένα προς τιμήν του ιδρυτή της ομάδας, Sir Frank Williams, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα δουλεύει με την F1 και την FIA για ένα κοινό αφιέρωμα το οποίο θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS