Θετικότατες πρώτες εντυπώσεις Dovizioso από την Aprilia!

Το ιδιωτικό τεστ στη Jerez είναι εξίσου σημαντικό για Aprilia και Andrea Dovizioso…

Σύμφωνα με το gpone.com, ο Andrea Dovizioso είχε σχηματίσει μια πολύ θετική άποψη για την Aprilia που τέσταρε στην πίστα της Jerez. ”Είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα” ΄ήταν τα πρώτα όσα ανέφερε στην ομάδα του. Παραμένει άγνωστο ,παρόλα αυτά, το επαγγελματικό μέλλον του.

Η Aprilia επιθυμεί διακαώς την ανάληψη καθηκόντων κύριου οδηγού για αγωνιστικούς αλλά και επικοινωνιακούς λόγους, αλλά ο ίδιος ο Dovi μέχρι και πριν το σημερινό τεστ δεν ”καιγόταν” να γυρίσει στη μεγάλη κατηγορία. Φυσικά, όλοι εξ’αυτών γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως εάν αποχωρήσεις από ένα τόσο κλειστό club αναβατών με ελάχιστες θέσεις για τους καλύτερους του κόσμου, τότε δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις ακόμη κι αν είσαι ένας τόσο έμπειρος και γεμάτος με προοπτικές αναβάτης, σαν τον Dovi.

Σε γενικότερο πλαίσιο, κανείς εκ των δυο δεν θα βγει χαμένος την συγκεκριμένη χρονική περίοδο από μια πιθανή συνεργασία. Η Aprilia είναι η έκπληξη του Qatar, και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επιδόσεις της το ΣΚ. Εξακολουθεί να υφίσταται ,ωστόσο, το ζήτημα με έτερο αναβάτη, μιας και ο Savadori δεν οδηγεί στα όρια την Aprilia. Από την άλλη, ο Dovi, θέλει να διατηρείται σε επαφή με το σπορ προκειμένου να επιστρέψει όποτε κρίνει αυτός σωστό. Κάποιες εμφανίσεις εντός calendar με την Aprilia πιο πιθανό είναι να φανούν χρήσιμες, παρά ζημιογόνες…

Επόμενο ραντεβού λοιπόν, για το MotoGp, τo απαιτητικό Portimao στην Πορτογαλία το προσεχές τριήμερο (16-18/4)…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube,Discord και Twitter

F1RACINGNEWS