ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ricciardo – Θέλω να πάω την σχέση μου με την ομάδα στο επόμενο επίπεδο

Ο Daniel Ricciardo έχει ως στόχο να έχει μεγαλύτερη παρουσία στην Renault εκτός πίστας σε μία προσπάθεια να πάει την σχέση του με την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

Ο Ricciardo έφυγε από την Red Bull στο τέλος του 2018 για να πάει στην Renault, βοηθώντας την ομάδα σε μία δύσκολη σεζόν όπου βρήκε την Γαλλική ομάδα στην πέμπτη θέση, πίσω από τoν πελάτη της McLaren.

Στην προσπάθεια της Renault να ανακάμψει το 2020, ο Ricciardo είπε ότι θα ήθελε να είναι πιο ενεργητικός με τους συναδέλφους τους εκτός πίστας για να ενώσει την ομάδα.

“Για την επόμενη χρονιά έχω κάποιες ιδέες για πράγματα που μπορώ να κάνω καλύτερα. Νοιώθω ότι ενσωματώθηκα καλά στην ομάδα φέτος, αλλά κοιτάζοντας πίσω πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα.” είπε ο Ricciardo.

Ricciardo

“Θέλω να έχω λίγη περισσότερη παρουσία πριν την έναρξη της σεζόν, πριν τις χειμερινές δοκιμές. Αλλά έχω μερικές ιδέες για μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί ως ομάδα, όχι απλά τεχνικά. Αλλά σαν ομάδα θέλω να πάμε στην Βαρκελώνη και να νοιώθουμε σαν να έχουμε το μομέντουμ πριν αρχίσει η χρονιά.”

“Το πιο σημαντικό είναι να ξοδέψουμε χρόνο με την ομάδα, ακόμα και μακριά από την πίστα.”

“Στην πίστα ακόμα και με τον Cyril μερικές φορές λέμε απλά ένα “γεια” για όλο το Σαββατοκύριακο επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι. Οπότε δεν περνάς πάντα καλή ποιοτική ώρα στην πίστα.”

“Νοιώθω πως για να πάμε αυτή την σχέση στο επόμενο επίπεδο, το να περάσουμε χρόνο μακριά από την πίστα είναι καλό. Το να έχεις αυτό συναίσθημα είναι καλό καθώς αν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον λίγο περισσότερο. Θα θέλουν να δουλέψουν λίγο πιο σκληρά για τον άλλον και να κάνουν κάποια καλά πράγματα να συμβούν.”

Ricciardo

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).