ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Hachigo – Θέλω να κερδίσω τον τίτλο του 2020 με την Red Bull

Ο διευθύνων σύμβουλος της Honda Takahiro Hachigo δήλωσε ότι η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει στον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1 για το 2020 εν μέσω αβεβαιότητας σχετικά  με την δέσμεσυση της εταιρίας από το 2021 και πέρα.

Επιπλεον ο CEO της Renault σκέφτεται να αποσύρει την αυτοκινητοβιομηχανία απόν το άθλημα,  ενώ ο Toto Wolff δήλωσε ότι δεν είναι “δεδομένο ότι η Mercedes θα υπογράψει για το 2021.

Ταυτόχρονα ο Helmut Marko της Red Bull  λέει ότι περιμένει μία απόφαση σχετικά με το την δέσμευση της Honda στο Abu Dhabi.

Μέχρι τότε, ο CEO της Honda Takahiro Hachigo έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2020.

Hachigo

“Μετά την επιστροφή μας στην Formula 1 το 2015, είχαμε τέσσερα δύσκολα χρόνια. Μας πλήγωσε πολύ.” είπε ο Hachigo.

“Φέτος κερδίσαμε τον πρώτο μας αγώνα στην Αυστρία και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.  Επίσης κερδίσαμε στην Γερμανία, ενώ ο Daniil Kvyat ήρθε τρίτος.”

Ο Hachigo είναι ευχαριστημένος με το 2019 και για άλλους λόγους επίσης.

“Στην Suzuka o Naoki Yamamoto είχε την δυνατότητα να οδηγήσει στο FP2 και ήταν μία μεγάλη στιγμή για κάθε Ιάπωνα. Τώρα θέλω να κερδίσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Red Bull την επόμενη χρονιά.”

Hachigo

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).